Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-08@21:06:54 GMT

چرا مدیر پیام رسان سروش دوبارهتلگرام نصب کرد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۹۶۱۹۶

ساعت 24-همان روز آقای سیدصالحی در جلسه با برخی افراد بودند که ادعای حمایت از پیام‌رسان‌های ایرانی و عدم‌ حمایت از تلگرام را داشتند، سید صالحی خطاب به آنها می‌گوید: در این زمان شما می‌توانید بدون استفاده از فیلترشکن به راحتی تلگرام را نصب کنید یعنی کد فعالسازی را دریافت کنید.

آن آقایان این حرف را قبول نمی‌کنند و سیدصالحی برای اثبات حرفش مجبور به نصب تلگرام در حضور آقایان می‌شود تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۲۵ تیر ۱۳۹۷ پ روزنامه فرهیختگان نوشت: چهارشنبه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۷ بود که نوتیفیکشن تلگرام موبایلم ساعت ۱۷:۵۹ به صدا درآمد، برخلاف گذشته که به نوتیفیکیشن‌ها اهمیت نمی‌دادم، این‌بار این پیام را هم خواندم و هم متعجب شدم! «میثم سیدصالحی»، مدیر پیام‌رسان ایرانی سروش به تلگرام پیوست! اول فکر کردم شاید اسم فرد را اشتباه خواندم و مجدد که صفحه موبایل را نگاه کردم، دیدم نخیر، خودش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما یک مدیرپیام‌رسان ایرانی چرا باید مجدد تلگرام را نصب کند؟ از «سروش» ناامید شده است یا اینکه می‌خواهد جلب‌توجه کند و دوباره خود را به دنیای خبر بیاورد؟ همان موقع بود که «اینستاگرام» قابلیت‌ جدید خود را (سوال پرسیدن) ارائه داده بود، از صفحه موبایلم اسکرین‌شات گرفتم و از کاربران سوال کردم چرا مدیر سروش باید مجدد «تلگرام» نصب کند؟ «آمده به دوستانش سر بزند»، «شاید خواسته در تلگرام همکاران خائنش را بشناسد»، «نیاز داشته با همه ارتباط بگیرد»، «به‌هرحال هر اهل رسانه‌ای باید از رقیب و توانایی‌اش خبر داشته باشد و این یک چیز معقول و منطقی است»، «خودشان هم می‌دانند چه نرم‌افزار مزخرفی راه انداخته‌اند»، «به دلیل اینکه یک‌سری پیام‌های خصوصی دارد که می‌خواهد کسی آنها را نخواند» و... پاسخ کاربران اینستاگرام به این خبر بود. امروز با یکی از نزدیکان «میثم سیدصالحی» که صحبت می‌کردم، از او سوال کردم چرا این شخص باید تلگرام نصب کند، درحالی‌که ما و رسانه‌های دیگر داریم تلاش می‌کنیم فرهنگ استفاده از پیام‌رسان ایرانی را در بین کاربران جا بیندازیم! پاسخ جالبی داشت، گفت: «همان روز آقای سیدصالحی در جلسه با برخی افراد بودند که ادعای حمایت از پیام‌رسان‌های ایرانی و عدم‌ حمایت از تلگرام را داشتند، سید صالحی خطاب به آنها می‌گوید: «در این زمان شما می‌توانید بدون استفاده از فیلترشکن به راحتی تلگرام را نصب کنید یعنی کد فعالسازی را دریافت کنید.» آن آقایان این حرف را قبول نمی‌کنند و سیدصالحی برای اثبات حرفش مجبور به نصب تلگرام در حضور آقایان می‌شود که در نهایت همه دیدند کد فعالسازی برای شماره همراه سیدصالحی ارسال شد و او توانست بدون استفاده از هیچ فیلترشکنی تلگرام را روی گوشی خود فعال کند.» نکته قابل توجه این است که برخلاف اینکه من از تلگرام استفاده نمی‌کنم ولی هنوز نتیفیکیشن‌های این اپلیکیشن روی صفحه موبایلم، اعلام می‌شود که این امر هم خود گواهی بر عدم اجرای درست فیلترینگ تلگرام است. حالا هی ما بگوییم از پیام‌رسان ایرانی استفاده کنید، هی بگوییم «تلگرام» هم در فضای انحصاری «وایبر» روی کار آمد و جان گرفت، هی بگوییم آقا، برادر، رئیس، مدیر این فضا، فضای انحصار تلگرام نیست، خودت و ما را گول نزن، اما کو گوش شنوا؟
منبع فرارو

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۶۱۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلگرام تحت نظارت بلژیک

ایتنا - مقامات بلژیک برای عمل به مقررات جدید اتحادیه اروپا درباره رصد محتوای پلتفرم‌ها، بر اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام نظارت خواهند کرد.
سخنگوی نهاد مخابراتی بلژیک (BIPT) به پولیتیکو اعلام کرد تلگرام که در دوبی مستقر است، یک شرکت مستقر در بروکسل را به عنوان نماینده قانونی خود در اتحادیه اروپا معرفی کرده است. این خبر نخستین بار توسط نشریه بلژیکی «دی استاندارد» منتشر شد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، پلتفرم‌هایی که در اروپا فعالیت می‌کنند، ملزم هستند تحت قانون خدمات دیجیتال و مقررات جدید نظارت بر محتوا، یک نماینده بومی را منصوب کنند.

تلگرام که توسط پاول دوروف، کارآفرین روسی تاسیس شد، برای قابلیت‌های حریم خصوصی خود، محبوبیت یافت اما در سال‌های اخیر به بستر محبوب برای تئوری‌های توطئه، گروه‌های تبهکار سایبری و افراط گرایان تبدیل شد. این پلتفرم بیش از ۸۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال در سطح جهان دارد.

در حالی که بزرگترین شرکت‌های فناوری دنیا تحت نظارت کمیسیون اروپا قرار دارند و تحت قانون خدمات دیجیتال، مشمول مقررات سخت گیرانه‌ای قرار می‌گیرند، پلتفرم‌های کوچک‌تر در کشوری که نماینده حقوقی دارند، تحت نظارت رگولاتورهای ملی قرار دارند.

تلگرام، شرکت نماینده خدمات دیجیتال اروپایی (EDSR) را که در بروکسل مستقر است، به عنوان نماینده خود معرفی کرده است.

بر اساس گزارش پولیتیکو، رگولاتور بلژیک به عنوان هماهنگ کننده خدمات دیجیتال، تلگرام را تحت نظارت خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • پاول دورف، تلگرام را امن‌تر از واتساپ و سیگنال می‌داند
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • پیام بارسلونا به مارتین زوبیمندی: تو اولویت ما هستی اما پول نداریم
  • تلگرام تحت نظارت بلژیک
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟
  • پیام کاپیتان بارسا: باید دو ساله تمدید کنید
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • غریب‌آبادی: چه کسی به داد زنان و دختران آمریکایی می‌رسد
  • واکنش دبیر ستاد حقوق بشر به برخورد تهاجمی با زنان در آمریکا